jnow1 16.03.2020 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2020 Biała farba do wnętrz -dobrze kryjąca w średniej cenie - jaką polecacie na żółte ściany- nie musi być na 1 raz ,aby dobrze pokryła na 2 razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E-Rzecznik Śnieżka 30.03.2020 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 Szanowny Panie,Czy ściany są pomalowane w kolorze żółtym i chciałby Pan je przemalować na biało, czy też są pożółknięte np. od dymu papierosowego? W pierwszym przypadku należałoby po oczyszczeniu i odpyleniu powierzchni zastosować najpierw farbę podkładową Śnieżka Grunt, która wyrówna podłoże, sprawi, że będzie mniej chłonne, zmniejszy zużycie farby docelowej. Dopiero po jej wyschnięciu może Pan zastosować farbę nawierzchniową np. Śnieżkę Eko Plus. W przypadku pożółkniętych powierzchni najlepiej wykorzystać najpierw podkładową farbę izolującą, a następnie wykonać malowanie nawierzchniowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LenaLbn 31.03.2020 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2020 Beckers Designer.Wypróbowałam też polecaną mi przez kilka osób Tikkurilę, ale jednak Beckers lepiej kryje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 31.03.2020 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2020 zastosować najpierw farbę podkładową Śnieżka Grunt, która wyrówna podłoże, sprawi, że będzie mniej chłonne, . Naprawdę polecacie ten produkt na tym forum? Może by się Pan Rzecznik popisał o tej farbie w innym temacie? Tam jest sporo "zadowolonych" klientów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karasso 31.03.2020 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2020 STO lepszą nie malowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gkeb 29.04.2020 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2020 Mam podobny dylemat, ale na oliwkową ścianę. Dulux EasyCare+? Beckers Designer Colections? Magnat Ceramic? Najlepiej coś w macie. Mam do pomalowania ok. 65m2 (x2 warstwy), więc liczę na jakieś 10l farby z wydajnością 14-15/l. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts