PADI 08.11.2004 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2004 no właśnie, robótka czy pywko ? 2 dni budowa , niedziela na nura , a potem duzo pyfka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pascall 08.11.2004 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2004 Ja jak najbardziej na budowie. Trzeba zabezpieczyc chate przed zima [stan surowy otwarty] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosciu01 08.11.2004 22:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2004 ludziska, ale jesteście zakręceni chyba nikt tutaj nie wspomniał o dobrym filmie, spektaklu czy też spotkaniu ze znajomymi. Rozumiem, że nie czas na spacery, ale do tego stopnia tylko budowa no, sam się czasem zmuszam na wyjście do kina , gdy na budowie materiał leży ... ale na pywko ze znajomymi, nie trzeba mnie namawiać, szczególnie już w nowych murach. Nie zapominajmy o "normalnym" życiu. Cz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.11.2004 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2004 My dokladnie jak Pascall , tez zaczelismy zabijac otwory , a chcemy zdazyc zanim miejscowi zmarzna i stwierdza, ze nasze stemple i deski po szalunkach juz sa nam niepotrzebne. Ale to i tak nie praca, a sama przyjemnosc ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przemcio13 09.11.2004 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2004 Właśnie ale jesteście zakręceni ja zporoszę kolegów na piwko na budowe, a przy okazji troszkę pomogą przy regipsach, no i miło będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trach 09.11.2004 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2004 Ja tak jak Jezier, dwa z tych czterech mam robocze. Ale firma nie moja własna, więc jak wezmę na jeden dzionek urlop, to jeszcze zrobię pewne zakupy w stolycy. A w same święta czyli 11-go mam zamiar sadzić drzewka. Jak mawia Rbit: zielonym do góry !... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JacekS 09.11.2004 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2004 Ja zmieniam klimat i jade do pierwszego domu w bieszczdy popatrze na ogień w otwartym kominku:) no i oczywizda bez piwa sie nie obędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosciu01 10.11.2004 22:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2004 jutro jadę do nowego domku, parę rzeczy czeka, a jakże ... ale od piwka zacząłem dzisiaj długi weekend, no to zdrówko Cz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaiM 11.11.2004 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2004 Pierwszy dzien swietowalem - a jakze - na budowie Plan zostal wykonany - kanalizacja ułożona. A propos pytanie - jeżeli ze spadku wychodzi mi że rura pomarańczowa fi110 będzie przez jakieś 2m zabetonowana swoją górną połową a dolną będzie leżeć w ubitym piasku - czy to jej jakoś zaszkodzi? Czy lepiej jednak całą dać w piasku? Wszelkie uwagi mile widziane. I druga kwestia - o czym mogłem zapomnieć? O tyle ważne że być może w sobotę zasypię fundamenty piaskiem a wtedy będzie już za późno. Do tej pory mam zrobione: - rozprowadzenie kanalizacji pomarańczowymi rurami fi110 i fi160 z wyjściem na zew. budynku - zrobione doprowadzenie powietrza do kominka z zew. - wprowadzone z zewnątrz 6 rur osłonowych Arota fi75 do pomieszczenia gospodarczego do kabli elektr. wody do podlewania ogródka i innych z rezerwą na przyszłe pomysły - wprowadzenie uziemienia fundamentowego do pom. gosp. i ..... no właśnie ostatnia szansa zanim zasypię pozdrawiam i z góry dziękuję za Wasze pomysły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 11.11.2004 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2004 Wróciliśmy z budowy - wymurowaliśmy luksferowe okno w garażu ( 4 warstwy - jutro reszta) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pascall 11.11.2004 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2004 KaiM moze TUTAJ znajdziesz cos ciekawego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaiM 11.11.2004 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2004 KaiM moze TUTAJ znajdziesz cos ciekawego Dzięki Ewka ale tamto już czytałem. W ogóle sporo już na Forum szukałem w tym temacie. Dlatego nie zakladam nowego wątku tylko tak wtracilem przy okazji moje zapytanie pozdrawiam KaiM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosciu01 11.11.2004 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2004 I druga kwestia - o czym mogłem zapomnieć? Jeśli będziesz miał kominek, to rura PVC doprowadzająca powietrze do spalania, 100-150 z wyjściem w miejscu gdzie będzie wkład. Cz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaiM 11.11.2004 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2004 I druga kwestia - o czym mogłem zapomnieć? Jeśli będziesz miał kominek, to rura PVC doprowadzająca powietrze do spalania, 100-150 z wyjściem w miejscu gdzie będzie wkład. Cz. Dzieki o tym udało mi się jednak nie zapomnieć. Mam pomarańczową 110 którą mam zamiar zakończyć na zewnątrz taką wywiewką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.11.2004 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2004 ludziska, ale jesteście zakręceni chyba nikt tutaj nie wspomniał o dobrym filmie, spektaklu czy też spotkaniu ze znajomymi. Rozumiem, że nie czas na spacery, ale do tego stopnia tylko budowa no, sam się czasem zmuszam na wyjście do kina , gdy na budowie materiał leży ... ale na pywko ze znajomymi, nie trzeba mnie namawiać, szczególnie już w nowych murach. Nie zapominajmy o "normalnym" życiu. Cz. Czesłav, mozna przyjemne z pozytecznym czyli mozntaz armatury przy pifku, zerkając na "Zemste" ... ja mam pytanie w sprawie tych sznurków.....kiedy geodeta wyznacza dom..po zdjeciu humusu czy przed......jak przed, to jak te sznurki czy tam paliki chronic??......i nie smiać sie i nie pastwic nowa jestem... hadzar - kiedy wyznacza ? wtedy kiedy Ty to określisz ... czy przed czy po zdjeciu humusu? nie ma znaczenia ... ławice moga byc w odległosci zarówno 1 m jak i 5 m od budynku zlokalizowane i nie musza byc przeszkoda dla koparki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sta28 11.11.2004 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2004 Wolny, ale pracowity... Właśnie skończyłem układać podłogę na strychu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 16.11.2004 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2004 No i z planów d...a wyszła. Zachorowałem i przeleżałem kilka dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trach 16.11.2004 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2004 Kondolencje, pattaya. Moje plany się udały - 11-go zaczęte i kontynuowane dalej sadzenie drzewek ma się ku końcowi, jeszcze 200 sosenek na jutro rano i... finito. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts