kedlaw0 20.03.2020 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 Jaki jest kolejny krok w podłączeniu instalacji fotowoltaicznej w PGE. Dzisiaj otrzymałem potwierdzenie możliwości świadczenia dystrybucji. Czy przyślą mi aneks do obecnej umowy kompleksowe? Do biura nie podjadę ponieważ zamknięte. Teraz w ciągu 30 dni przyjadą wymienić Ci licznik na dwukierunkowy. Aneks przyjdzie pocztą, ja czekam na niego już 1,5 miesiąca. Jak będziesz miał aneks to do BOK pi zaświadczenie OSD do Mojego Prądu. Tego samego dnia jak wymienią Ci licznik możesz uruchamiać instalację, nie musisz czekać na aneks. To wszystko było przed wiruchem, teraz może być inaczej z terminami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brusss_2008 20.03.2020 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 Mam nadzieje ze licznik wymienią tak szybko jak przy zmianie taryfy 2 tygodnie temu w poniedziałek umowa o zmianę we srode 13 godzina nowy licznik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kedlaw0 20.03.2020 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 No to może już jest dwukierunkowy? Zobacz czy wyświetla 2.8.0. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brusss_2008 21.03.2020 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2020 Licznik to norax 3 dwukierunkowy ale 2.8.0 nie na trzeba pewnie przeprogramowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kedlaw0 21.03.2020 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2020 Też mam Norax-3 i u mnie tylko przeprogramowali. Podobno Otus 3 nie mieli na składzie i za miesiąc, dwa wymienią. Przez wirusa nic teraz nie wiadomo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 21.03.2020 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2020 Teraz w ciągu 30 dni przyjadą wymienić Ci licznik na dwukierunkowy. Aneks przyjdzie pocztą, ja czekam na niego już 1,5 miesiąca. Jak będziesz miał aneks to do BOK pi zaświadczenie OSD do Mojego Prądu. Tego samego dnia jak wymienią Ci licznik możesz uruchamiać instalację, nie musisz czekać na aneks. To wszystko było przed wiruchem, teraz może być inaczej z terminami. JA dwatygodnie temu odesłałem im umowę a w eboku stara umowa nieaktywna a nowej nie widać świstka do mojego prądu też brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kedlaw0 21.03.2020 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2020 Już dostałeś aneks do umowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 21.03.2020 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2020 Już dostałeś aneks do umowy? Umnie to nowa umowa. Już dawno prawie dwa tygodnie temu enea otrzymała listownie podpisaną. TO zesrałem się na eboku bo stara umowa nieaktywna a nowej niema w systemie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin225 21.03.2020 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2020 Umnie to nowa umowa. Już dawno prawie dwa tygodnie temu enea otrzymała listownie podpisaną. TO zesrałem się na eboku bo stara umowa nieaktywna a nowej niema w systemie. To sobie poczekasz. Ja na początku stycznia odeslalem podpisaną i każą uzbroić się w cierpliwość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rcicho 19.06.2020 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2020 A jak tam teraz w Energii - jeżdzą i wymieniają liczniki czy nadal niechętnie? Ja wysłałem zgłoszenie 31 mają i nadal nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konsultant Viessmann 19.06.2020 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2020 A jak tam teraz w Energii - jeżdzą i wymieniają liczniki czy nadal niechętnie? Ja wysłałem zgłoszenie 31 mają i nadal nic. Nasi klienci też mają opóźnienia i czekają, a Energa milczy na razie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts