LucBędzin 20.03.2020 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 (edytowane) Witajcie, chciałem zapytać - kto używa (i jaki model) oraz jak oceniacie buty robocze [moderowano]?? tk Edytowane 24 Marca 2020 przez finlandia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bogus_m 24.03.2020 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2020 Dołączam się do pytania. Ewentualnie jakie inne buty robocze polecacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 24.03.2020 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2020 Witajcie, chciałem zapytać - kto używa (i jaki model) oraz jak oceniacie buty robocze [moderowano]?? tk No cóż, można pytac, a nawet warto. Ale też trzeba robić to z głową.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 24.03.2020 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2020 jezeli nie karmie spamera to w zaleznosci od potrzeb zabezpieczenia? jednak innych uzywaja zbrojarze a inne wykonczeniowcy. My do docieplen uzywamy tych, bo sa lekkie, wygodne i stosunkowo tanie. Zartobliwie nazywam je "buty trawnikowe" bo tak faktycznie do koszenia trawnika idealne - uzywam https://med-bud.pl/avacore-ava-polbuty-lumo-czarno-szare-r-43,c90,p403,pl.html http://pliki.med-bud.pl/grupa/czar-czer.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tasaq 24.03.2020 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2020 @ fighter1983 , link nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 24.03.2020 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2020 @ fighter1983 , link nie działa wiem psuje sobie sklep wlasnie po 2 latach nic nie robienia zaraz zadziala... wlasnie usunalem wszystkie produkty ze sklepu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pytajnick 24.03.2020 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2020 wiem psuje sobie sklep wlasnie po 2 latach nic nie robienia zaraz zadziala... wlasnie usunalem wszystkie produkty ze sklepu Nooo Panie... takie działania w dobie wirusa z koroną mogą panikę wywołać Najpierw obniżka ceny swissa a teraz tylko on w sklepie. Jak tu nie pomyśleć, że budowlanka staje??!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 24.03.2020 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2020 jezeli nie karmie spamera ... Pewnie karmisz, ale czasem trzeba zaryzykować i dać szansę tematom. A już wspólnie będziemy pilnować by spamer się nie pchał na gapę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 24.03.2020 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2020 (edytowane) Nooo Panie... takie działania w dobie wirusa z koroną mogą panikę wywołać Najpierw obniżka ceny swissa a teraz tylko on w sklepie. Jak tu nie pomyśleć, że budowlanka staje??!! cicho... poprawiam sobie zeby byl ladniejszy i fajniejszy sklep... dopasowuje sie do rynku "paczka styropianu" ech.... z opcja przelaczenia na "m3" home office pelna geba idzie wiec jest czas zeby dlubac sklep i wkurzac konkurencje. trzeba bylo wylaczyc wszystkie produkty do tego... Edytowane 24 Marca 2020 przez fighter1983 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LucBędzin 25.03.2020 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2020 nie, nie spamuje - pytałem o konkretną firmę, ale moderator mnie wyciął, co sprawia ze pytanie stało się BEZ SENSU / Panie moderatorze - czy mogę tak ?? Nazwa firmy zaczyna się na 'De' a kończy na 'mar' i robią obuwie robocze ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krystiangebicki 02.06.2020 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2020 (edytowane) a ja wszystkim mogę polecić sklep internetowy Edytowane 2 Czerwca 2020 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts