techen 22.03.2020 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2020 Witam Mam możliwość zakupienia w dobrej cenie nowej wanny akrylowej. Niestety w niektórych miejscach na rantach pod folią są zarysowania. Moje pytanie dotyczy tego czy da się to naprawić domowym sposobem? Czy zeszlifowanie papierem wodnym 1500-2500 i następnie pastą polerską usunię tego typu zarysowania aby nie były widoczne W załączeniu fotki zarysowań. Z góry dziękuje za podpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gnago 22.03.2020 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2020 Na początek spróbuj usunąć ten materiał obcy w tym bieluśkim akrylu . Zero szorowania past polerskich etc. woda i dowolny detergent, ew skórka po cytrynie pomarańczy -tą kolorowa stroną z olejkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
techen 23.03.2020 14:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2020 (edytowane) Zakładając że będę mógł usunąć "obcy materiał" z rys, zostaną wgłębienia po rysach. Czy jest jakaś droga aby we własnym pozbyć się tych zarysowań ? Jeśli tak, mogę prosić o podpowiedź w jaki sposób? Edytowane 23 Marca 2020 przez techen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Allano 28.03.2020 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Ups! "obcy materiał" dobrze spróbować tak jak pisał gnago, a z wgłębienia jedynie bym zaezpieczył przezroczystą emalią albo zwykłym, bezbarwnym, lakierem do paznokci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gnago 08.04.2020 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2020 Polerkę możesz tak samo jak reflektory w aucie. ale zostanie smuga światła w tej"dziurze co ją zrobisz polerując. Jesli dobrze wyczyścisz to delikatnie spolerować co zostaje i wypełnic lakierem do paznokci przezroczystym aby brud się nie dostawał. A jak ten obcy materiał usuniesz to zaproś niewiedzącego . I zapytaj czy mu sie podoba . Jak nie znajdzie to jest ok. A ty widzisz bo wiesz gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts