toommm 22.03.2020 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2020 (edytowane) Witam , Zbliża się czas gdzie będzie można zakładać nowe trawniki , właśnie jestem na tym etapie. W tym tygodniu będę przekopywał działkę i nadszedł czas na zamówienie nasion trawy . Myślę nad taką mieszanką Działka : - 5 arów trawnika raczej reprezentacyjny mieszanka 10 kg:15% Kostrzewa czerwona ROSSINANTE20% Kostrzewa czerwona RYDER10% Kostrzewa czerwona MAXIMA 118% Kostrzewa czerwona CLEMENS20% Kostrzewa czerwona JASPERINA5% Kostrzewa czerwona NISTA7% Kostrzewa szczeciniasta BORNITO5% Wiechlina łąkowa GEISHA opcja 1 : do tego chcę dodać jeszcze 5 kg wiechliny łąkowej . opcja 2 : do tego chcę dodać jeszcze 5 kg wiechliny łąkowej i 5 kg mietlicy pospolitej Podlewanie : automatycznekoszenie : robot Którą opcję wybrać ??? Edytowane 22 Marca 2020 przez toommm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
toommm 27.03.2020 06:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2020 nikt nie siał podobnej mieszanki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts