Lukasz11 23.03.2020 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2020 Czy okno kolankowe (Velux lub Fakro) można zamontować na ciepłym parapecie? Bo nie znalazłem nic w internetach. Podejrzewam, że można, ale pewny nie jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ekspert FAKRO 26.03.2020 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2020 Witam,jeśli chodzi o okna kolankowe FAKRO to można je montować na ciepłym parapecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 26.03.2020 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2020 Witam, jeśli chodzi o okna kolankowe FAKRO to można je montować na ciepłym parapecie. A Fakro ma jakiś zalecany ciepły parapet z opracowanym przekrojem, czy to tylko taka ogólna "zgoda" ? Chętnie poznam przykłady, bo nie mam wiedzy w tym zakresie a chciałbym mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts