Lukasz11 26.03.2020 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2020 Mam zamiar utwardzic drogę dojazdową do mojej działki. Droga jest pod zarządem miasta, mam już zgodę na utwardzenie. Czy wymagane jest pozwolenie na budowę drogi? Albo zgłoszenie? Mój architekt twierdzi, ze tak. Ja natomiast się doczytałem w Internecie, ze nie. To jak to jest? I drugie pytanie - chce też postawić tymczasowe ogrodzenie na działce z siatki lesnej. Czy mogę to zrobić bez zgłoszenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzar2 26.03.2020 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2020 co do drogi to szacun, że robisz to na swój koszt. Ja męczyłem pismami gminę i po pół roku zrobili drogę utwardzoną. Najlepiej zadzwoń do zarządu dróg i zapytaj.co do ogrodzenia działki siatką leśną to nie musisz nic zgłaszać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukasz11 26.03.2020 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2020 Męczyłem zarząd dróg. Powołali się na jakąś tam ustawę, że inwestor we własnym zakresie ma zadbac o dojazd do swojej inwestycji, a oni poeniedzy nie maja i nie przewiduja miec. I tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts