aanneekk 27.03.2020 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2020 Dzień Dobry,Proszę o pomoc mój 3 letni syn pomalował ekoskorzaną kanape długopisem, probowałem-wody z mydłem-ocet-chusteczki nawilżane dla dzieci-płyn do mycia naczyń plus gorąca woda Nie chce uzywać, rozpuszczalnika lub zmywacza do paznokci, bo boje się że rozpuści ekoskóreProszę o pomoc. Dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brencik 27.03.2020 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2020 izopropanol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aanneekk 27.03.2020 14:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2020 Bezpieczne to dla kanapy, to trzeba rozcieńczyć z wodą 1:1 - mam racje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts