kulunkele 28.03.2020 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Czy robił ktoś podjazd pod garaż z geokraty?Chciałbym za sądzić w niej trawnik. Słyszałem o tym różne opinie i niektórzy twierdzą że po kilku latach zaczyna sie rozpadać itp. Ktoś ma z tym doświadczenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woan 28.03.2020 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Jeżeli to jest to coś z plastiku to kiedyś miałem tym wyłożone wejście do spiżarki. Pod wpływem czasu ten plastik się powyginał i można było zęby stracić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iroman 30.03.2020 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 Ja robiłem do bramy wjazd, ale na krótki odcinku i wysypane kamykiem, ale robiłem to w 2019roku. Spełnia swoją funkcję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts