waka 18.04.2020 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2020 Jak tam sytuacja, widać jakieś zmiany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Misterhajt 19.04.2020 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2020 Widać.Przestali spamować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waka 19.04.2020 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2020 Zawsze to coś pozytywnego w tych czasach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marc3co 20.04.2020 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2020 Ja planuję budowę w 2020 roku. Jak tylko uporam się z papierami to ruszam z budową. Planowałem ruszyć w lipcu, ale patrząc jak to teraz wszystko idzie to pewnie wrzesień-październik będzie bardziej realny. Czy będzie drożej, czy taniej to nie wiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
omen89 23.04.2020 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2020 Jak tam sytuacja, widać jakieś zmiany? od 7 kwietnia, nic sie niezmieniło NADAL czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
omen89 18.05.2020 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 Udało sie w końcu. Dziś mape odebrałem od feodety i zawiozłem do architekta. Jutro nanosi wszystko na mape i lecimy jeszcze w tym tygodniu złożyć to wszystko i czekmy na pozwolenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JustynaRadzi 02.06.2020 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2020 Witam, a jak wyglada teraz sytuacja z udzielaniem kredytów hipotecznych? U nas mąż ma własną działalność, ja pracuję na umowie o pracę i ciężko dostać. Argumentują to tym, że mąż ma własną działalność, a każda firma może teraz upaść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patrick99 03.06.2020 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2020 Witam, a jak wyglada teraz sytuacja z udzielaniem kredytów hipotecznych? U nas mąż ma własną działalność, ja pracuję na umowie o pracę i ciężko dostać. Argumentują to tym, że mąż ma własną działalność, a każda firma może teraz upaść. no i niestety nic się nie zmieni na razie...co raz trudniej o kredyty. ludzi na własnych działalnościach, szczególnie jednoosobowych traktują jak bezrobotnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 05.06.2020 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2020 Witam, a jak wyglada teraz sytuacja z udzielaniem kredytów hipotecznych? U nas mąż ma własną działalność, ja pracuję na umowie o pracę i ciężko dostać. Argumentują to tym, że mąż ma własną działalność, a każda firma może teraz upaść. Może upaść firma typu JDG jak i ta w której pracuje się na umowę o pracę. Zawsze tak było. Przed COVID-19 też. Tylko teraz banki (chwilowo) są bardziej ostrożne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 06.06.2020 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2020 no i niestety nic się nie zmieni na razie...co raz trudniej o kredyty. ludzi na własnych działalnościach, szczególnie jednoosobowych traktują jak bezrobotnych. Gdzie tak jest ? Mam zupełnie inne doświadczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vordex 11.06.2020 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2020 To napiszę ja ze sxwojej strony odnośnie pandemii. O pozwolenie na budowę złożyłem 05.02.2020. Pod koniec lutego przyszło pismo, że trzeba coś poprawić. Architekt poprawić i złożono. Jest 11.06.2020 i pozwolenia dalej nie ma. ARchitekt z miasta mówił, że był inne projekty po dordze, potem pandemia i pracowali częściowo itp. Kolega złożył w październiku i w styczniu już robił fundamenty. Tak więc jeśli chodzi o pozwolenie to wirus wydłużył o 2-3 miesiące czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts