woan 04.04.2020 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2020 Najgorsze jest to, że polytycy mają zapewnione "respiratory", a my tylko urny "wyborcze" z popiołem naszym. Jak to mój znajomy mówi ,, ziemia przyjmie wszystkich " .Co do wyborów to nie wiem jak to jest,że niby ma ponad 50% poparcie nasz ,,szef" kraju , bo z kim bym nie rozmawiał to wkurzenie totalne . Dość tej polityki. Ja dalej twierdze,że jak ma się $ to trzeba budować. Świat się trochę zatrzymał ,ale kiedyś ruszy albo go ruszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gryziciel 04.04.2020 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2020 Najgorsze jest to, że polytycy mają zapewnione "respiratory", a my tylko urny "wyborcze" z popiołem naszym. Teraz-juz-rozumiecie-dlaczego-polska-przez-tyle-lat-byla-pod-zaborami/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 05.04.2020 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2020 On przynajmniej nie jest konfidentem! Ty chyba nie wiesz kto to jest konfident cukrowniku. Poczytaj w sjp. Wspomniałem fighter1983 mając innego forumowicza na myśli ,że bezprawnie i sprzecznie z regulaminem ,bez PP, nadal się reklamuje. fighter1983 .........miał w awatarze reklamę swojej firmy.Usunął ją i finito.Nazywając mnie konfidentem co w takim razie powiesz jak ja sobie nieregulaminowo uzbroję stopkę i awatar z informacją o mojej działalności.Powiem ,że chciałbym i to bardzo.Jak wtedy mnie zwyzywasz? Są pewne reguły i regulamin dotyczący wszystkich bez wyjątków.Teraz też wbrew obostrzeniom jesteś poza nimi? Robisz co ci się podoba?:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 05.04.2020 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2020 niktspecjalny: Ty zgłosiłeś fightera? Po pierwsze nigdzie go nie zgłaszałem.W poście poniżej zapytałem ,a on mi odpowiedział.Powtarzam miałem kogoś innego na myśli i ta osoba już wielokrotnie była zgłaszana ale nie przeze mnie. https://forum.muratordom.pl/showthread.php?362434-Pandemia-vs-rozpocz%C4%99cie-budowy&p=7926270&viewfull=1#post7926270 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 05.04.2020 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2020 Po pierwsze nigdzie go nie zgłaszałem Taaaa... Podobnie nie czytasz też postów paru użytkowników, bo jakoby masz ich w ignorowanych, ale cytujesz ich i odpisujesz na ich posty... Cóż, słowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 05.04.2020 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2020 (edytowane) http://youtu.be/LfTYPrz9EAI o tym myslalem Generalnie debil ale tu ma racje. Powiem że niechce z własnych podatków, akcyz, danin. Dotować jak dlamnie bezużytecznych gałeżi. Turystyka nie kożystam. Fryzjer, kosmetycz, spa itp też bzdury. Dotować to co jerest niezbędnę i to w taki sosób żeby było tańsze dla mnie. Mi też cąłego krusu nie anulują tylko 290zł Edytowane 5 Kwietnia 2020 przez kulibob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 05.04.2020 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2020 Taaaa... Podobnie nie czytasz też postów paru użytkowników, bo jakoby masz ich w ignorowanych, ale cytujesz ich i odpisujesz na ich posty... Cóż, słowa... Ciebie omijam szerokim łukiem. Oszukujesz tak jak i on rzeczywistość używając prostackich określeń by jak zawsze być na piedestale, Karmisz tu wszystkich obłudą pozbawioną faktów.W tak trudnym dla nas momencie jest to niedopuszczalne.Twojego kompana powinno się izolować za linkowanie wypowiedzi innych .To jest niezgodne z naszym życiem. Powinniśmy w tym okresie być świadomi i mówić prawdę nie gardzić sobą tylko się wspierać praktycznie naturalnie nie ze słyszenia, jak jest w tym zagmatwanym heroicznym momencie.Pojmiesz nie będziesz pisał głupot.:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 05.04.2020 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2020 A kablem jesteś ty i nie zaprzeczaj jak mnie sprzedawałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 05.04.2020 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2020 I jak go nie kochać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 05.04.2020 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2020 Mam dziwne pytanie. Firma Ci nie prosperuje , a gdzie się podział Twój PP.Jeśli możesz. Jak go miałeś po prawej stronie byleś bardziej wiarygodny. Reklamę po lewej masz .Tak można? Bez złośliwości i uszczypliwości. No reklamujesz się po cichu? ooo widzisz ... juz mi stopka poleciala i avatar z logo z profilu - znalazl sie jakis serdeczny niktspecjalny: Ty zgłosiłeś fightera? Oficjalnie tylko nieśmiało i dziwnie "zapytał się" fighetr1983 chyba sam, dobrowolnie i na własne życzenie nie zmienił stopki i awatara ? Ale kto to wie. Dziwna jest zbieżność pytania i zmiany stopki i awatara ale to może być przypadek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 05.04.2020 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2020 no nie.. mod/admin mi wywalil, sam sobie nie wywalilem. Ale z drugiej strony: Płatny Profil nie jest az taki drogi, zwlaszcza ze mozna ponegocjowac troche i jest to cena bardzo akceptowalna. Ja nie mam zalu ze ktos mi to kliknal, i czy kliknal to niktspecjalny czy nie - bez znaczenia - i tak wczesniej czy pozniej to by sie stalo. na nielegalu mialem avatar i stopke przez jakies 2msc - taki bonus od TimeSA czy tam ZPR media - przez nieuwage. nie zglosil sie z ich strony nikt o przedluzenie.. po prostu pp przestalo dzialac pewnego dnia. Juz podpisalem nowa umowe i odeslalem - za chwile zacznie funkcjonowac. W sumie PP fajnie miec - nie jest bardzo drogie jak wspominalem (po negocjacjach), w moim przypadku podejrzewam, ze nawet jak nic nie pisze - to i tak mnie ktos z forum "wygrzebie" zadzwoni i cos u mnie zamowi (da zarobic) lub zleci mi wykonanie elewacji. Po prostu trzeba zaplacic za to medium reklamowe - bo jakby nie bylo takim jest. Inna sprawa jest to, ze wielu wielu uzytkownikow tego forum bez PP i z PP powinno miec na zasadzie umowy cywilno-prawnej za swoj poswiecony czas, wklad i dzielenie sie wiedza placone przez ZPR/Time S.A. Sam siebei jakos do tej grupy nie zaliczam - bo ja w sumie lubie sobie popisac na tym forum, czerpie z tego swego rodzaju przyjemnosc, zatem nie oczekuje wynagrodzenia czy tez nie nastawiam sie na jakies super biznesy z forum. no ale czy cos robie czy nie - w skali roku raczej na to PP sie z rozpedu samo zarobi, wiec w sumie - moge zaplacic. Ale przyznam szczerze ze wlasnie tez "kliknalem zglos" jednego user-a takiego czystego marketingowego naganiacza tez mu sie PP skonczyl. Jego wklad na dzien dzisiejszy w forum to 7-8 postow reklamowych ale mial PP i byl "nietykalny" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 05.04.2020 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2020 A nagroda mistrz OT wędruje do : Połowa udzilajacych sie w tym watku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brazylia29 05.04.2020 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2020 Generalnie debil ale tu ma racje. Powiem że niechce z własnych podatków, akcyz, danin. Dotować jak dlamnie bezużytecznych gałeżi. Turystyka nie kożystam. Fryzjer, kosmetycz, spa itp też bzdury. Dotować to co jerest niezbędnę i to w taki sosób żeby było tańsze dla mnie. Mi też cąłego krusu nie anulują tylko 290zł Ten cały Krus powinni zlikwidować to najbardziej niesprawiedliwa rzecz w tym kraju ,że rolnicy płacą grosze a reszta musi ciężko pracować na swoje ubezpieczenie i emeryturę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janekk1234 05.04.2020 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2020 http://youtu.be/LfTYPrz9EAI o tym myslalem A cóż takiego strasznego Kaczor powiedział? Że aby prowadzić swój biznes trzeba mieć do tego odpowiednie predyspozycje. Nie każdy musi być na swoim. O co ten raban? Czyżby Polska miała jakieś drakońskie przepisy czy wyższe od innych krajów podatki? Nie. Jesteśmy na tym samym poziomie jak inne kraje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 05.04.2020 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2020 A cóż takiego strasznego Kaczor powiedział? Że aby prowadzić swój biznes trzeba mieć do tego odpowiednie predyspozycje. Nie każdy musi być na swoim. O co ten raban? Czyżby Polska miała jakieś drakońskie przepisy czy wyższe od innych krajów podatki? Nie. Jesteśmy na tym samym poziomie jak inne kraje. :lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 05.04.2020 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2020 (edytowane) Ten cały Krus powinni zlikwidować to najbardziej niesprawiedliwa rzecz w tym kraju ,że rolnicy płacą grosze a reszta musi ciężko pracować na swoje ubezpieczenie i emeryturę. Jakie ma to znaczenie każdy szarpie gdzie się da Edytowane 5 Kwietnia 2020 przez kulibob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 05.04.2020 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2020 A cóż takiego strasznego Kaczor powiedział? Że aby prowadzić swój biznes trzeba mieć do tego odpowiednie predyspozycje. Nie każdy musi być na swoim. O co ten raban? Czyżby Polska miała jakieś drakońskie przepisy czy wyższe od innych krajów podatki? Nie. Jesteśmy na tym samym poziomie jak inne kraje. Podatki, przebisy, wymogi, obostrzenia... Znajomy chciał otworzyć mikrobrowar. Jezdzimy czasem do pobliskich Czech, tu w każdym ich miasteczku jest browar restauracyjny, można zjeść, wypić rzemieślnicze piwo. Warzelnie są często w piwnicach, albo w starych budynkach gospodarczych. Znajomy dysponuje nieruchomością - starym warsztatem slusarskim. Poszedł do UM, poszedł do Sanepidu i zwątpił - przebudowa i dostosowanie tego budynku do wymogów pochłonęłyby majątek. Więc browaru nie ma... (Abstrahując już od faktu, że teraz dziękuje tym urzędnikom, że go zniechęcili,, bo w obecnej sytuacji browary rzemieślnicze leżą) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 06.04.2020 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2020 Ja to bym ten cały sanepid zlikwidował Natomiast karałbym srogo przedsiębiorców. Np. ktoś coś zje/wypije i się zatruje to kara np. 10tyś dla osoby poszkodowanej. Żaden przedsiębiorca sobie na takie coś nie pozwoli i sam będzie lepiej pilnował przestrzegania zasad higieny niż sanepid. A te wymogi sanepidu pewnie często są bezzasadne (jak wiele praw i obowiązków w naszym kraju nakładanych na przedsiębiorców). Znając życie PiS zamiast uprościć przepisy, obniżyć podatki, wycofać się z socjalu lub go zmniejszyć to obietnice socjalne zostaną utrzymane kosztem rozwoju gospodarki :/ Mam nadzieje, że pozytywnym aspektem koronawirusa będzie wzrost urodzeń i właśnie zmiana rządu, liczę na duże poparcie konfederacji, ale znając życie jeśli konfederacji wzrośnie to lewicy też :/ O jakich Ty przedsiębiorcach mówisz? Bo Ci zaraz nawtykają Ci którzy mają indywidualne praktyki.Zaczynasz od kary? Karałbyś bez uzasadnienia? Masz zastępstwo dla Sanepidu? Wymiękłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 06.04.2020 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2020 Przeszkadzało czy co ? Miałeś takie "nieśmiałe" pytanie bez podtekstu to trzeba było użyć PW. Pytałeś "dlaczego ma takie przywileje" to teraz masz odpowiedź - "nie miał takich przywilejów". Mam pytanie: w jakim celu pytałeś? tez tak chciałeś mieć czy tylko "tak pytałeś bez złośliwości" ? Z nudów? Odpowiadam bez złośliwości i bez podtekstów. Tobie tez puściły wodze fantazji. Niezrozumiałe i ulepszywszy problem po swojemu poległeś. Karygodne. Ja jemu nic nie chciałem zaszkodzić co wytłumaczył w poście wyżej. Robisz problem i oskarżacie mnie.:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 06.04.2020 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2020 Mozecie dac juz spokoj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts