Jolek1 08.11.2004 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2004 Nabyłam przyczepę kempingową, ale wymaga ona dokonania pewnych poprawe we wnętrzu. Dokładnie chodzi mi o ściany. Obecnie są pomalowane jakąś farbą i to mi się właśnie nie podoba. Jest jakoś tak chłodno i nieprzytulnie. Myślałam o tapetowaniu, ale nie wiem czy tapeta się nie odklei (przyczepa stoi na podwórku, zimno, wilgotno itp.) A może materiałem obiciowym ściany wyłożyć tylko jak go przyczepić? Przykleic? Jakim klejem? Macie jakieś inne pomysły? Proszę podpowiedzcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 09.11.2004 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2004 ściany oskrobałam do żywego laminatu (u mnie było przyklejone paskudne, brzydko pachnące gąbkowate obicie), przeszlifowałam i przykleiłam miękką, cienką wykładzinę, nazywało się to bodajże ryps, wiosną kosztowało w Castoramie ok. 8zł/m2, do wyboru trzy kolory - jasnoszary, ciemnoszary i granat. Klej też z castoramy do wykładzin. Na razie się trzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolek1 15.11.2004 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2004 Maggi myślę, że to dobry pomysł z tą wykładziną. Będzie na pewno przytulnie. U mnie w mieście niestety nie ma Castoramy , ale napewno się do niej wybiorę. Bardzo dziękuję za podsunięcie pomysłu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts