Fingrii 02.04.2020 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 Witam,Jestem zielony w temacie budownictwa dlatego chciałbym zapytać was o radę. Wprowadziły się do mnie tego roku kuny i niestety zniszczyły wszystko co mogły, chciałbym położyć wełnę bez ściągania dachu, problem polega na tym ze kuny dopadły również membranę, czy jest możliwość uzupełnić taka membranę od środka ? Wiem ze powinny być szczeliny dylatacyjne co jest problemem jeśli chciałbym ja uzupełnić od wewnątrz natomiast może jest jakieś inne rozwiązanie tej sytuacji.Rozbiórka dachu nie jest mi na rękę ponieważ od wewnątrz tak czy inaczej będę musiał rozebrać płyty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 02.04.2020 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 Rozbiórka dachu nie jest mi na rękę ponieważ od wewnątrz tak czy inaczej będę musiał rozebrać płyty Może pomoże? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jankanty 03.02.2021 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 Panowie czy wybierając membranę dachową z pośród tych dwóch producentów, jakich oferuje mi miejscowy dystrybutor http://www.wasiak.net/oferta/dachy.html - będą jakieś plusy/minusy, które warto wziąć pod uwagę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts