mestrekamcio 02.04.2020 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 (edytowane) Forumowicze, czy ma ktoś sprawdzone źródlo do kupna uszczelek piankowych, gąbkowych takich okrągłych do anemostatów? Edytowane 2 Kwietnia 2020 przez mestrekamcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gregos11 02.04.2020 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 Wytnij sobie sam z pianki pod panele, albo gąbki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 02.04.2020 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 Wytnij sobie sam z pianki pod panele, albo gąbki. tak to najlepszy pomysł. Ja kiedyś kupiłem taką gąbkę samoprzylepną i wycinałem kółka potem przyklejałem i były lepsze niż oryginały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts