domino50 03.04.2020 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 WitamMam problem z przeciekającym tarasem. Czy istnieje możliwość uszczelnienia/ naprawy hydroizolacji tarasu bez kucia płytek i robienia od nowa nawierzchni tarasu? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarekV0 03.04.2020 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 (edytowane) Najlepszym rozwiązaniem w takiej sytuacji wydaje się płynna membrana Hyperdesmo. Sam korzystałem z podobnej membrany i mogę ją polecić, bo jest to najwyższa półka jeżeli chodzi o hydroizolacje. Na płynną membranę zdecydowałem się jak remontowałem swój taras 4 lata temu i do dzisiaj nie miałem z nią żadnych problemów. Dodatkowo membrana jest łatwa w aplikacji, więc hydroizolację można wykonać bez problemów samodzielnie. Z tego co szukałem to na [spam] mają gotowe zestawy do uszczelnienia tarasu bez konieczności zdejmowania płytek: Mam nadzieję, że pomogłem. Edytowane 3 Kwietnia 2020 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jnow1 03.04.2020 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Jeżeli płytki mają fakturę chropowatą to można to zrobić Hyperdesmo,bo po aplikacji pozostaje struktura skórki pomarańczy ,a nie każdemu to się podoba,inna opcja to izolacja preparatem krzemianowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ironsmith 05.04.2020 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2020 poczytaj o polimoczniku też fajny materiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts