Remigiusz81 04.04.2020 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2020 Oglądając mieszkanie natrafiłem na problem, z którym nigdy wcześniej się nie zetknąłem. Na starym parkiecie widać plamy jak na zdjęciu poniżej. Mieszkańcy twierdzą, że te plamy pojawiają się w różnych miejscach same z siebie, jakby wyłaziły spod spodu. Nikt niczego nie rozlał, żaden pies nie nasikał. Parkiet ma 40-50 lat (nikt nie wie dokładnie) i nie był lakierowany. Czy faktycznie może być tak, że od spodu jakieś chemikalia przenikają? Albo po prostu wilgoć? Widział ktoś kiedyś coś podobnego? Każda opinia na wagę złota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarekkur 05.04.2020 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2020 Oglądając mieszkanie natrafiłem na problem, z którym nigdy wcześniej się nie zetknąłem. Na starym parkiecie widać plamy jak na zdjęciu poniżej. Mieszkańcy twierdzą, że te plamy pojawiają się w różnych miejscach same z siebie, jakby wyłaziły spod spodu. Nikt niczego nie rozlał, żaden pies nie nasikał. Parkiet ma 40-50 lat (nikt nie wie dokładnie) i nie był lakierowany. Czy faktycznie może być tak, że od spodu jakieś chemikalia przenikają? Albo po prostu wilgoć? Widział ktoś kiedyś coś podobnego? Każda opinia na wagę złota. mowa jest o niektórych miejscach. Oznacza to, że w tych miejscach odstawiano coś co było używane na zewnątrz. Może deskorolka, mały rower, hulajnoga itp. Nie pochodzi to od spodu. Takie ślady widziałem np po elektrycznej deskorolce od oponek, rowerka dziecięcego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts