prezes1990 05.04.2020 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2020 Witam Mam następujacy problem. Otóż: przy rozbudowie domu została wykonana przydomowa oczyszczalnia ścieków. Na działce istniały już budynki wiec firma wykonująca oczyszczalnię przekopała grunt i położyła rurę tak jak pasowąło to zrobić na tamten czas (pomiędzy budynkami, co w efekcie dało że rura jest mniej wiecej po środku działki). Budynki są rozmieszczone: Dom od południa, warsztat od wschodu i budynek gospodarczy od zachodu. Oczyszczalnia leci w kierunku północy. Potrzeba mi wybudować garaż i jedynym miejscem jest wybudowanie go na północ od domu.Pytanie brzmi czy można wybudować garaż "na rurze" kanalizacyjnej, która jest moją własnością, a przy okazji podpiąc się do niej? Nie mam innej możliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts