lechero35 05.04.2020 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2020 Witam. Gdy założyłem rolete nie moge otworzyc drzwi całkowicie i chce wykuc dziurę i mam pytanie czy mozna kupić jakiś rowek czy jest cos w tym stylu czy trzeba improwizowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukaszpopek 23.02.2021 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2021 (edytowane) Witam ! Nasi Klienci też borykają się z tym problemem. Niestety w przypadku /moderowano/ rolet materiałowych w kasecie czy też /moderowano/ rolet dzień noc montowanych na okna ten problem istnieje./ Jeden z klientów kupił rurę PCV dużej średnicy w markecie budowlanym przekroił ją na pół i wstawił w ścianę w miejsce gdzie jest kaseta rolety. Gotowych rozwiązań chyba nie ma ( choć mogę się mylić) ale w marketach budowlanych jest bardzo duży wybór przeróżnych profili Edytowane 24 Lutego 2021 przez finlandia linki reklamowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts