jonalb 05.04.2020 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2020 Witam,może banalne pytanie ale meczę się z wypoziomowaniem geberitu tzn, nie chodzi mi o jego wysokość oraz pochył a o odstęp od tylniej ściany,mam ścianę kolankową dosyć krzywą, i jak mierze odległość od ściany do geberitu to co kawałem są inne odległości, i teraz moje pytanie brzmi jak wymierzyć dokładnie odległość zestawu od ściany kolankowej tak by stał prosto do ścianki z regipsa która będzie na nim?Czego się trzymać? Dodam ze chcę postawić na całej łazience ściankę z GK na równi ze stelażem tak by ukryć nierówności na ściance kolankowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 05.04.2020 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2020 Kąt prosty pomiędzy posadzką, a wysokością (wysokość H to wymiar jaki chcesz uzyskać nad stelażem WC). Odległość będzie stała, niezmienna bo ścianę zabudowy postawisz równo - nie do ściany kolankowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts