zygi72 07.04.2020 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2020 witam. potrzebuję zamocować fotel/krzesło brazylijskie do sufitu nad tarasem. Taras jest pod pomieszczeniem więc sufit ocieplony 15cm styropianem. strop monolit. wiadomo, ze fotel bedzie sie poruszał, bujał wiec musze jakos zejść z mocowaniem poniżej styropianu. Nie bardzo wiem jak się do tego zabrać. Może ktoś przerabiał taki temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygi72 21.04.2020 05:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2020 kurcze tyle osób na forum, tyle osób przeczytało pytanie ,a brak jakiejkolwiek podpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grv 21.04.2020 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2020 Nie wiem jakie ma mocowanie ten fotel. ale do sufitu zamocuj na kotwę chemiczną np. pręt gwintowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ann_knast 21.04.2020 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2020 Moja teściowa montowała sobie taki fotel na balkonie. Z tego, co wiem użyła kołka stalowego a do tego dodała taki specjalny obrotowy karabińczyk, żeby jej się ten kołek potem nie obluzowywał przy poruszaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szyraf 22.04.2020 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Ja bym to zrobił jak ten gość tutaj albo tak https://www.youtube.com/watch?v=XVjlPDf6nVc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts