Smyq999 09.04.2020 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2020 Hej, wykonawca zadzwonil dzis do mnie, ze pociagnal mi wode do budynku. Zaspiewal za to 1800 zl. Czy to uczciwa, rynkowa cena? Bo nie orientuje sie. Dzialka jest uzbrojona, woda byla przy chodniku, do garazu 10m odleglosci. W zakres robot weszla zasuwa, koparka, ktora wykopala to, no i jakas rura pewnie, na koncu licznik. Czyli materialy + wykonanie od a do z. Pytalem znajonych, ale albo nie pamietaja, albo mieli robione razem z gazem itd. Takze muratorze na pomoc dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smyq999 09.04.2020 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2020 Nie wiem czy to w sumie przylaczem sie nazywa nawet (wybaczcie brak wiedzy). Pociagneli mi wode do budunku po prostu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts