edward93 13.04.2020 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2020 (edytowane) Witam,Planuje generalny remont w mieszkaniu i mam pytanie odnośnie zmniejszenia brodzika ścianę mam 118cm a nie chce mniejszego montować ponieważ to łazienka w bloku i nie jest ona zbyt duża by marnować przestrzeń. Pytałem w sklepach jednak u żadnego doradcy nie dostałem pewnej odpowiedzi że mogę przyciąć i czym to najlepiej zrobić i jak zabezpieczyć. Pozdrawiam @downpowtórzę koledze jeszcze raz o co pytam jeśli kolega nie rozumie. Wiem co chcę zrobić tylko nie wiem czy można to zrobić. Istnieje możliwość przycięcia brodzika? Edytowane 13 Kwietnia 2020 przez edward93 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 13.04.2020 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2020 A kolega czytał to co napisał? Many szukać doradcy, aby wyjaśnił co tak naprawdę chcesz zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts