Barnaba2137 13.04.2020 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2020 Witam,Zwracam się z pomocą, ponieważ nie udało mi się znaleźć żadnej interesującej mnie informacji w internecie. Otóż, chciałbym obudować balustradę balkonową deskami elewacyjnymi z obu stron, problemem jest jednak to, że nie mam pojęcia jak połączyć obie deski, aby to w miarę schludnie wyglądało. Byłbym bardzo wdzięczny za poradę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 13.04.2020 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2020 pokaz ta balustrade - bedzie latwiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barnaba2137 13.04.2020 16:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2020 Proszę bardzo, deski chcę montować pionowo obok siebie, aby zakrywały całą balustradę aż do poręczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts