ManiutekS 14.04.2020 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 Nosze się z zamiarem wybudowania na działce garażu / budynku gospodarczego. Jeszcze nie zdecydowałem czy będzie to budowa na zgłoszenie czy może większy budynek wymagający pozwolenia. W sumie wybór zależy też od odpowiedzi na moje pytanie. Czy jeśli nie mam formalnie zatwierdzonego wjazdu na działkę (na chwilę obecną jest prowizorycznie zrobiony wjazd i przepust tylko żebym mógł wjechać tam autem czy traktorkiem do koszenia trawy) urząd zgłosi sprzeciw budowie budynku gospodarczego czy garażu? Czy żeby zgłosić zamiar budowy musze mieć najpierw zrobiony i formalnie zatwierdzony wjazd na działkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ŁUKASZ ŁADZIŃSKI 01.05.2020 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2020 każda działka budowlana musi mieć DOSTĘP do drogi publicznej ! bez tego żaden Projekt nie przejdzie przez Urząd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts