JacekF 15.04.2020 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Cześć. Robię sobie "tymczasowy" taras z desek które zostały po budowie. Deski ogólnie są w dobrym stanie ale nie są oheblowane. Zastanawiam się jak je przygotować do malowania. Czy wypożyczyć cyklinarkę czy może coś innego? Niestety żadne ręczne narzędzia nie wchodzą w grę bo taras ma 6,5x4,5 metra także desek trochę jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebasto 17.04.2020 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2020 Możesz zastanowić się np. nad szlifierką taśmową albo strugiem elektrycznym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
turalyon 18.04.2020 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2020 Daj sobie takie deski jak masz, bez szlifowania, i na to zieloną sztuczną trawkę z castoramy za 10zł za metr2 - u mnie taki tymczasowy taras w ten sposob zroiony na 10 paletach 5 lat wytrzymał do czasu budowy ostatecznego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marrio 18.04.2020 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2020 Możesz zastanowić się np. nad szlifierką taśmową albo strugiem elektrycznym. Potwierdzam. Ja jestem dopiero co po szlifowaniu surowych słupów w domu. Używałem do tego szlifierki taśmowej ale myślę, ze na początku lepiej by było robić to strugiem a potem wykończyć szlifierką, zwłaszcza jeśli masz do tego spora powierzchnie to samą szlifierka możesz się umęczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts