oligrako 16.04.2020 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2020 (edytowane) Dzień dobry Potrzebuję fachowej porady. Mieszkam w domu jednorodzinnym, mam różnicę w wysokości podłogi pomiędzy salonem, a przedpokojem 2-2,5 cm. Podłoga w salonie jest niższa, w przedpokoju wyższa. W obydwu pomieszczeniach gres. Obecnie jestem przed remontem - zrywana będzie podłoga w przedpokoju i kładziony nowy gres. Wyrównanie poziomów ( poprzez obniżenie podłogi w przedpokoju) wiązałoby się z obniżeniem również wszystkich futryn, zerwaniem podłogi w łazience( aby wyrównać poziom) i obniżeniem albo progiem w drzwiach wejściowych. Czy jest jakaś inna szansa na zakamuflowanie w.w różnicy w podłogach bez obniżania poziomu?? Poniżej załącznik Mam nadzieję że w miarę jasno wyjaśniłam. Edytowane 16 Kwietnia 2020 przez oligrako Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts