Bartek666 16.04.2020 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2020 Dzień dobry, czy stosował ktoś tynki gipsowe firmy Kreisel, wykonawca zaproponował mi twardy tynk tej firmy Kreisel 651t. Można prosić o jakieś opinie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Regius 20.04.2020 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2020 Cześć, Niecały rok temu część ścian tynkowali mi tynkiem Kreisel 651T. Na razie nie mogę nic złego powiedzieć. Początkowo chciałem Knauf'a lub Dolinę Nidy, ale ekipa miała doświadczenie w produktach Kreisel, więc nie chciałem, żeby pracowali z produktem z którym nie mają aż tak dużego doświadczenia. Jeśli chodzi o twardość, to jest w miarę przyzwoicie, ale da się uszkodzić / obić (chociaż i tak o niebo twardszy niż cementowo-wapienny lekki 503 SL, który jest idealnie gładki, ale łatwo można uszkodzić).Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts