lesiu681 22.04.2020 01:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Dopisali! Prawda! U mnie też produkcja z 17.04 wyrównała się do stanu faktycznego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JTKirk 22.04.2020 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 tak, to prawda , dane zostały uzupełnione.Nie wszyscy wiedzą, ale można też wchodzić przez inną stronę na monitoring danych - dane do logowanie dokładnie te samehttps://m.ginlong.com/main.htmlobie strony obsługują też falowniki firmy Solis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bpiter79 01.05.2020 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2020 U mnie też 3.67 ale w zakładce urządzenie pokazuje dobrze. Mam też drugą apkę solarman-3.0 i tam pokazuje dobrze A skąd masz tego solarna 3.0? Można prosić o jakieś namiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts