monia77w1 04.12.2007 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 DPS dzieki za przepis, zapowiada się smakowicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.12.2007 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 No to dajcie znać czy Wam smakowały jak zrobiłyście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 04.12.2007 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Damy, damy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 04.12.2007 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Damy, damy No właśnie, damy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.12.2007 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 04.12.2007 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Kto da przepis na czysty, gęboki w smaku, aromatyczny wigilijny barszczyk? Moja mama robi po swojemu a raczej po babcinemu - jest przepyszny ! Tylko, że raz wychodzi lepiej a raz gorzej i trzeba się nastresować, żeby go ostatecznie podciągnąć No i jakiś fajny przepis na rybkę by sie przydał. U mnie w domu robiło się z filetów z dodatkiem startych warzyw(przede wszystkim marchewka) i z tego wychodził taki sosik doprawiany jeszcze słoikowym "ankelbensem" U meża z kolei robili rybke w samej cebuli (duzo cebuli w talarki) z przecierem pomidorowym. Obie wersje bnardzo mi smakują A Wy jak robicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 04.12.2007 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Tak samo i jeszcze trochę inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 05.12.2007 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Arco, w sosie pomidorowym z warzywami to ryba po grecku - przynajmniej u nas tak na nią mówią. Ja ją zaciągam najzwyklejszym ketchupem. Ostatnio widziałam fajny przepis na filet z dorsza z sosem śmietankowo- peczarkowym. Wyglądało fajnie. Nie robiłam jeszcze i nie wiem jak w smaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 08.12.2007 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 No to dajcie znać czy Wam smakowały jak zrobiłyście. Gołąbki zrobione i zjedzone. Akurat miałam niezapowiedzianych gości i mimo, że wszyscy jesteśmy mięsożercami to gołąbki znikły momentalnie. Pycha, super przepis. A farsz, którego zrobilam za dużo zjedliśmy na kolację. Na farsz posypałam sera żółtego i do mikrofali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.12.2007 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2007 Monia, bardzo się cieszę, że posmakowało, bo sama te gołąbki wymyśliłam. Już parę ładnych lat temu. Fajnie, że komuś smakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.12.2007 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2007 Kto da przepis na czysty, gęboki w smaku, aromatyczny wigilijny barszczyk? chyba tylko Winiary taki robią reklamowali w TV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.12.2007 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2007 Kto da przepis na czysty, gęboki w smaku, aromatyczny wigilijny barszczyk? Sama bym chetnie spróbowała, bo ja to robię taki zwykły, na skrzydełkach na przykład, buraczki do tego i potem majeranek, sól, cytryna i takie tam. Zakwasu swojego nie robiłam, jakoś nie mam nawyku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 09.12.2007 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2007 Kto da przepis na czysty, gęboki w smaku, aromatyczny wigilijny barszczyk? Sama bym chetnie spróbowała, bo ja to robię taki zwykły, na skrzydełkach na przykład, buraczki do tego i potem majeranek, sól, cytryna i takie tam. Zakwasu swojego nie robiłam, jakoś nie mam nawyku. barszcz na skrzydełkach? dps, chcesz, żeby Cię pokarało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.12.2007 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2007 Ieeee tam, wyspowiadali my się co roku i dobrze było... A tera to nawet bez spowiadania wolno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 09.12.2007 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2007 W ubiegłym roku robiłam dla odmiany, zamiast pieczonego tradycyjnego karpia solę zapiekaną we włoskim Pesto (takim do makaronu) szpinakowym i pomidorowym i z pomidorkami koktajlowymi.Szybko i smacznie. Wszystkim smakowała też potrawa przystawka podana na pierwszy Dzień Świąt: sałata rukola, doprawiona sosem winegret z dodatkiem miodu, odrobiny musztardy, wymieszana z rodzynkami, posypana prażonymi pestkami z dyni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.12.2007 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Dziewczyny czy macie przepis na kluski z makiem ?Bardzo bym chciala zrobic . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beaty 11.12.2007 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Tradycyjny przepis na kluski z makiem potrzeba: 0,5 kg makaronu łazanki 0,5 kg maku 0,5 l miodu pół szklanki rodzynek pół szklanki migdałów smażona skórka pomarańczowa Mak należy zalać wrzątkiem lub mlekiem, postawić na ogniu i doprowadzić do wrzenia. Następnie odstawić na ok. 12 godzin, odsączyć z wody i przepuścić przez maszynkę do mielenia, po czym wymieszać z ugotowanym makaronem, miodem i bakaliami. smacznego beaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 06.11.2008 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 i do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martynka1 08.11.2008 05:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 Czas już po temu najwyższy, żeby nastawić naleweczkę Bożonarodzeniową, która przegryzie się i nabierze smaku i na Boże Narodzenie będzie przepyszna a przepis: na wcześniejszych stronach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 08.11.2008 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 Czas już po temu najwyższy, żeby nastawić naleweczkę Bożonarodzeniową, która przegryzie się i nabierze smaku i na Boże Narodzenie będzie przepyszna a przepis: na wcześniejszych stronach idę poszukać i może zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.