Artur222 18.04.2020 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2020 (edytowane) Witam! Planuję zmianę z pelletu (kocioł Granpal Eco 25kW) na gaz.Dom ok 200m2 cały w podłogówce + grzejniki. Liczba mieszkańców to 3 osoby. Ze względu na dość nisko umieszczony komin w kotłowni i rekomendacje znajomych wybrałem piec De Dietrich Modulens Agc 25/V 100HL.Max wysokość kotła to 1,5m. Ten ma 1,4m. Czy to dobry wybór?Szukać coś innego? Co?Jakie są jego minusy? Zależy mi na zintegrowanym zasobniku z wodą ze względu na małe rozmiary kotłowni i bezawaryjność urządzenia. PozdrawiamArtur Edytowane 18 Kwietnia 2020 przez Artur222 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BB_KAMIL 03.05.2020 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2020 Jedna z lepszych marek na rynku jeżeli chodzi o kotły gazowe. Ja mam i jestem zadowolony, brałem ze względu na bliski serwis w razie wypadku, ale póki co nie był potrzebny. Kocioł jest cichy, sprawnie chodzi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts