JacekS 09.11.2004 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2004 mam na mysli metr kw poddasza tak zeby osiagnąć wspólczynnik 0,23 z uwzględnieniem foli paraizolacyjnej i wiatrochronnejinteresują mnie ceny w miare aktualne mam mały dylemat przy ociepleniu dachu 180 m kw płytami styropianowymi wychodzi mi trochę zawrotna suma 13 tys za całosc przy minimalnym nakładzie pracy ocieplenie wciagu 1 dnia 3 osoby prosze o rade ludzi którzy w ostatnim czasie porali sie z tym problemem dziekuje z góry za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JacekS 09.11.2004 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2004 kurcze albo ja dziwny jestem albo nie umiem zadawac konkretnych pytan albo ich formułowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz M. 09.11.2004 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2004 Chyba mało kto ociepla dach styropianem, stąd problem. Może ktoś się zgłosi kiedy napiszesz jaką grubość styropianu planujesz, bo to 0.23 nie do wszystkich przemawia. Ja, niestety, mam wełnę i to od ponad roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 10.11.2004 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2004 Pytanie jest faktycznie dziwnie sformulowane - zwlaszcza jego koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Snowdwarf 10.11.2004 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2004 mam na mysli metr kw poddasza tak zeby osiagnąć wspólczynnik 0,23 z uwzględnieniem foli paraizolacyjnej i wiatrochronnej interesują mnie ceny w miare aktualne mam mały dylemat przy ociepleniu dachu 180 m kw płytami styropianowymi wychodzi mi trochę zawrotna suma 13 tys za całosc przy minimalnym nakładzie pracy ocieplenie wciagu 1 dnia 3 osoby prosze o rade ludzi którzy w ostatnim czasie porali sie z tym problemem dziekuje z góry za odpowiedzi ----- nie napisałeś jaka grubośc styropianu, a wogole co to znaczy przy minimalnym nakładzie pracy ???? znaczy fuszerka czy co??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts