robertoz 19.04.2020 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2020 Witajcie. Poprzedni własciciel domu zaprojektował połokrągły taras.. Góre planuje zrobić z płytek gresowych natomiast co do półokrągłych stopni nie mam pomysłu. Odradzono mi płytki bo będą setki kawałków i po kilku zimach wszystko odejdzie szczególnie z pionowych powierzchni. Sam myślałem o jakiejś żywicy z kamyczkami? Moze ktoś cos podpowie? Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 19.04.2020 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2020 Może coś takiego?https://remont.biz.pl/zywica-zamiast-plytek-na-balkon-i-taras/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romano78 19.04.2020 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2020 Żywica może i taniej wyjdzie ale czy efekt lepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts