zbigniew_sz74 22.04.2020 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Dach kopertowy, jakie rynny PCV czy stalowe?Czy decydować się na blachodachówkę ciętą na wymiar czy modułową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blachy Pruszyński 22.04.2020 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Dzień dobry, Polecamy system rynnowy NIAGARA z blachy stalowej zabezpieczonej poliuretanem obustronnie w bogatej kolorystyce standardowej 10-ciu kolorów. Wyjątkowo głębokie rynny zapobiegające przelewaniu się wody podczas opadów. Oferowane w ośmiu systemach od rozmiaru 110/90 do 190/150. Przy dachu kopertowym korzystniejszy będzie zakup blachodachówki panelowej ze względu na mniejszą ilość powstających odpadów. Dach kopertowy to dużo skosów i dużo docinania blach. Dodatkowo "panelówki" łatwiej jest wnieść na dach i zamontować, minimalizując wtedy możliwość uszkodzenia czy porysowania powierzchni. Bardzo dopracowane produkty z oferty blachodachówek panelowych Blachy Pruszyński to np. LOARA, REN, czy Blachodachówka Płaska, w powłoce hybrydowej PURMAX®, lub poliuretanowej PURLAK® / PURMAT®. _____________________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blachy Pruszyński 23.04.2020 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2020 Elementy wchodące w skład systemu rynnowego stalowego NIAGARA Blachy Pruszyński zabezpieczonego obustronnie poliuretanem Dostępna kolorystyka: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blachy Pruszyński 13.05.2020 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blachy Pruszyński 30.07.2020 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2020 Blachodachówka REN Blachy Pruszyński Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blachy Pruszyński 30.07.2020 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2020 Blachodachówka Blachodachówka Płaska Blachy Pruszyński Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blachy Pruszyński 30.07.2020 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2020 Blachodachówka LOARA Blachy Pruszyński Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blachy Pruszyński 30.07.2020 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2020 Blachodachówka MODUS Blachy Pruszyński Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karol41 21.09.2020 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2020 Witam. Pozwolę włączyć się do dyskusji. W moim domu zastosowałem rynny prostokątne z firmy Qstalyo - i jestem z nich bardzo zadowolony. Są to rynny stalowe bez łącznikowe, solidnie wykonane, szybki i łatwy montaż przez zatrudnioną ekipę, nowoczesny wygląd i długa gwarancja. Jeśli chodzi o pokrycie dachowe to jestem zwolennikiem dachówki. Lepiej dołożyć i mieć spokój na dłuższy czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swierol 22.09.2020 01:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2020 Ja zamówiłem blachę od Glika. Najlepiej weź projekt do dystrybutora i on Ci przeliczy co się bardziej będzie opłacało, arkusz czy moduł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts