sndrsch8 22.04.2020 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Witam, Mam pewien problem, otóż moi rodzice mają swoją dachówkę po remoncie a domu a chcą aby zaprojektować im altankę o wymiarach 3x3 lub 3x4. Dachówka waży 5kg na 1 m2. Ale zupełnie nie wiem jak obliczyć nachylenie takiego dachu i wytrzymałość dachu. Słupy będą z blocków betonowych joniec 38x38x16 cm. Ktoś byłby tak miły i mi pomógł ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 22.04.2020 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Witam, Mam pewien problem, otóż moi rodzice mają swoją dachówkę po remoncie a domu a chcą aby zaprojektować im altankę o wymiarach 3x3 lub 3x4. Dachówka waży 5kg na 1 m2. Ale zupełnie nie wiem jak obliczyć nachylenie takiego dachu i wytrzymałość dachu. Słupy będą z blocków betonowych joniec 38x38x16 cm. Ktoś byłby tak miły i mi pomógł ??? Ciekawe co to za dachówka która waży 5kg/m2. Jak nie masz pojęcia to znajdź kogoś kto ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sndrsch8 23.04.2020 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2020 Jak ja uwielbiam zgryźliwość takich ludzi... nikt nie jest nie omylny.. wprowadzono mnie w błąd, potem sama sprawdziłam, ze dachówka waży 5 kg ale szt. Jeśli nie chcesz pomóc, ewentualnie doradzić doradzić, chyba wiadomo, że jakbym komuś chciała to zlecić to bym zleciła.. proste... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts