tomek135790 24.04.2020 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2020 Witam, Proszę Was o poradę. Mam studnię kręgową około 7 metrów głęboką i potrzebuję do niej pompkę zanurzeniową. Pompę wykorzystam głównie do podlewania ogródka, z węża (nie do systemu zraszającego). Macie może jakieś doświadczenia i możecie polecić jakąś dobrą pompkę, która poradzi sobie na tyle dobrze, że uzyskam optymalnie wysokie ciśnienie na końcu węża. Miałem aktualnie jakąś no name membranową, ale spaliła się, a ciśnienie na końcu 25 metrowego węża było znikome. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 24.04.2020 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2020 Zastosuj pompę głębinową QGD -1,5-60-0,55 producenta Marpol a nazywa się Orca - nie wiem czy znajdziesz coś lepszego, poczytaj opinie, zobacz film jak dla mnie to dobry stosunek jakości do ceny za 250 zł będziesz miał pożytek do swoich celów i niezawodność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek135790 03.05.2020 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2020 Dzięki za szybką odpowiedź. Przyjrzę się bliżej tej pompie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts