werpul 26.04.2020 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2020 Witam, proszę Was o ocenę poprawności wykonania kalenicy dachu. Wg mnie nie jest do końca ok - jakich argumentów użyć w rozmowie z wykonawcą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bracki88 26.04.2020 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2020 Jest bardzo OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
werpul 26.04.2020 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2020 (edytowane) Dziękuję za szybką odpowiedź. Dopytam jeszcze - być może nieprecyzyjnie zadałem pytanie. To co wzbudziło mój niepokój to różnice w wykonaniu pomiędzy stroną prawą połaci (tam gdzie kominy) i lewą. Na stronie lewej od około połowy połaci dachu - szczelina pomiędzy dachówką a gąsiorem staje się coraz większa. Z prawej strony jest praktycznie bez szczeliny. Nie wiem czy taka szczelina wpływa na funkcjonalność dachu w przyszłości (szczelność etc.), czy możne powinienem wymagać od wykonawcy poprawy wykonania. Dodaję jeszcze jedno zdjęcie - może moje wątpliwości będą bardziej czytelne. . Edytowane 26 Kwietnia 2020 przez werpul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 28.04.2020 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2020 Myślę, że większy problem będzie z "obsranym" dachem. Taka różnica to drobiazg. Masz dobry aparat skoro zrobiłeś takie zbliżenie. Reasumując jest OK. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts