Barthez864 27.04.2020 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2020 Dzień dobry. Kostka brukowa zakładana była u mnie 3 lata temu. Jest to duża powierzchnia- 365 mkw. Kiedy była zakładana zaznaczyłem, że ma być zrobiona tak, żeby śmiało można było po niej jeździć samochodem.Niedawno zauważyłem, że na podjeździe, w miejscu gdzie samochód jeździ najczęściej,lekko się zapadła. Ok 1cm od poziomu. Z dołu mocno nie widać, bardziej z okna z góry. Mój problem polega na tym, że nie wiem czy w tym miejscu trochę siadła i już na tym koniec, czy po prostu podbudowa została źle wykonana i tak naprawdę zacznie wszędzie siadać, a nie siada teraz bo rzadko w innych miejscach jeżdżą samochody? Dodam, że do tej pory kostka nie jest zafugowana piachem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.trybulec 03.05.2020 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2020 Sam sobie odpowiedziałeś. Zapadanie kostki to błąd w wykonaniu podbudowy. Chyba, że wpuszczałeś ciężarówki tam, gdzie miały jeździć tylko osobowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
libra100 04.05.2020 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2020 Dodam, że do tej pory kostka nie jest zafugowana piachem. A dlaczego do tej pory nie jest zafugowana? Prócz nieodpowiedniej podbudowy to również może być przyczyną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts