MARTINOS 27.04.2020 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2020 Witam wszystkich,mam pytanie odnośnie możliwości ogrzewania wody. Aktualnie mam kociołek na ekogroszek + bojler 2-płaszczowy KOSPEL 120l Szukam alternatywnej opcji grzania wody. 1. Grzałka - wiem, że do tego bojlera można podłączyć grzałkę elektryczną. Jest sens? 2. Instalacja podgrzewacza przepływowego. Chodzi mi o ogrzewacz w jednym miejscu, który grzałby wodę do wszystkich odbiorników (łazienka, pralnia, kuchnia). Zapotrzebowanie na wodę nie jest ogromne. 2 osoby starsze. Co doradzacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ironsmith 28.04.2020 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2020 podgrzewacz przepływowy o dużej mocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINOS 05.05.2020 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2020 Możesz coś polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts