lolek2231 27.04.2020 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2020 (edytowane) Witam wszystkich. Remontuje stary dom, zostało mi tylko malowanie i odnośnie jego mam pyatnie. Budynek jest stary i ustawiając laser do odcięcia w poziomie mam spore różnice w każdym rogu np ( 3,6,4,8 )cm, jeden fachowiec radzi mi żebym tak to zrobił ( do lasera ) ale wtedy widąć ,,bycze" różnice w każdym rogu. Ja myślałem zrobić to tak by oddznaczyć w każdym rogu tą samą odległość odcieńcia np 5 cm i odbić sznurkiem, wtedy wizualnie każdy róg jest prosty, ale w rzeczywistoście nie ma poziomu . jak robicie i sobie radzicie z takim problem? licze na odpowiedz ludzi co już mieli doczynienia często z taką sprawą. Pozdrawiam wszystkich ! Edytowane 27 Kwietnia 2020 przez lolek2231 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jnow1 27.04.2020 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2020 Tak jak myślisz ....tak zrób - ważne wizualne wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek2231 28.04.2020 06:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2020 Tak jak myślisz ....tak zrób - ważne wizualne wrażenie. dzięki za wyczerpującą odpowiedź... pytanie jest zadane odnośnie tego jak inni robią i takich mnie opinia interesuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts