siczku 28.04.2020 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2020 Witam, mam pewien problem. Wlasnie przyjechali "fachowcy" z drzwiami do lazienki.Problem jest taki ze futryna ma felc na 20mm a oni przywiezli drzwi na 25mm. Jest szpara na pol centymetra i mowia ze moge sobie jakas listwe dokleic bo drzwi lazienkowe musza miec minimum 25mm ze wzgledu na kratke. Czy to prawda czy po prostu nie maja ochoty wracac i robic mi nowych drzwi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 28.04.2020 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2020 No nie wiem czy ze względu na kratkę, czy... po prostu teraz się takie robi. Masz drzwi z nietypowym felcem i tyle. Teoretycznie firmy mogą to zrobić na extra zamówienie (np. Pol-skone miało kiedyś opcję w katalogu) i licz się, że będą kosztowały 2 x tyle co normalnie. Ew. Zamów u stolarza. Także nie będzie tanio. Ps. Już chyba lepiej dokupić ościeżnicę i mieć całe drzwi nowe.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts