tuya 28.04.2020 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2020 Witam,szukam sprawdzonej ekipy od płaskich dachów.(okolice trójmiasta)Pomożecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KUBEK1978 22.05.2020 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2020 a jakie okolice ??? mam tutaj w okolicy kilka domów z płaską ,na prawdę robota zrobiona gitara z tego co widzę.. Niestety ja za późno się zorientowałem i męcze się z partaczami .Wziąłem jednak kilka namiarów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PaRa 23.05.2020 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2020 Słabo szukasz, na forum jest kilka osób z dachem płaskim od tej firmy https://barel-management.pl/ . Też mam dach od nich i bardzo dobrze wspominam tą ekipę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts