wiesgaj 29.04.2020 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2020 Przymierzam się do montażu wkładu kominowego. Po oględzinach ofert w internecie spodobała mi się oferta z Gdańska Komin-Stalowy. Szukałem opinii o tej firmie-bez skutku. Może forumowicze mają jakieś doświadczenie z produktami tej firmy ? Może propozycje innych firm zaufanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 29.04.2020 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2020 Węgiel jest problematyczny. Lepszy byłby pewnie komin ceramiczny, a jeśli już stalowy to z grubszej blachy w gatunku 1.4404. Czyli jeszcze raz taki drogi jak np do palenia drewnem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesgaj 29.04.2020 16:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2020 (edytowane) Właśnie z takiej stali 1 mm. chcę ten wkład kupić. Chodzi mi o firmy które to produkują. Bo kupujemy 1.4404 a dostajemy kto wie co. Jeszcze jedno pytanie o żywotność takich wkładów. Czytałem ale nic nie wyczytałem. Rozumiem że opał ,jakość montażu czy ustawień pieca. Nie oczekuje że ktoś podał by precyzyjnie , wystarcz mi mocno średnio. Edytowane 29 Kwietnia 2020 przez wiesgaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts