soska123 29.04.2020 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2020 Witam, jestem na etapie budowy, tzn. mam zrobione zbrojenie stropu przygotowane do wylewki. Jak patrzę na wielkość salonu to jestem załamana, ma 28m2. Można by go powiekszyć o jakies 6m2 rezygnując z garderoby, z tym że tu jest ściana nośna i trzeba byłoby zrobić długi podciąg. Ściana ma obecnie 4m + wejście do salonu 2m razem podciąg musiałby mieć 6m. Zaplanowany jest tylko na te 2 m nad wejściem. Czy to jest jeszcze możliwe na tym etapie aby zrobić podciąg na całej długości ściany?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 29.04.2020 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2020 A może jakiś rysunek konstrukcji? 6 metrowy podciąg to nie jest kosmiczna technologia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
donvitobandito 30.04.2020 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2020 Wszystko jest możliwe, ale te pytanie kieruj do swojej ekipy wykonawczej i kierownika budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Clinu 01.05.2020 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2020 Jeśli nic nie jest wylane to się zapewne da i jest to ostatni moment na zmianę, ale trzeba to skonsultować z kierownikiem budowy i autorem projektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts