Sonicgala 30.04.2020 00:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2020 Witam,Chciałbym odświeżyć nieco kuchnie, ale nie chcę zmieniać płytek podłogowych. Chciałbym je natomiast pomalować. Widziałem, że dostępne są różnego rodzaju farby do tego typu materiału. Chciałbym zapytać o trwałość takiego rozwiązania? spotkałem się z różnymi opiniami. Niektórzy twierdzą, że powłowka szybko ulega zniszczeniu. Inni, że dobrze położona farba trzyma się bardzo dobrze. Ktoś mógłby doradzić, ale jeżeli tak to jaka konkretnie marka? Będę bardzo wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janekk1234 30.04.2020 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2020 jak zwykle, to zależy. od struktury kafla, od farby, od staranności położenia. na ścianie na pewno będzie ok ale czy wydeptywane miejsca na podłodze będzie trzymać farba to się dopiero okaże... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonicgala 30.04.2020 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2020 kafle są chorpowate, nie są gładkie. Z tego co czytałem to już chyba jakiś plus. Co do ścian to właśnie wiem, gorzej właśnie jak to będzie z podłogą. Nawet jak spadnie coś na podłogę co teoretycznie nie uszkodziło by posadzki, a na przykład farba odpryśnie. Ma ktoś z tym jakieś doświadczenie, ktoś może coś takiego robił u siebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janekk1234 01.05.2020 03:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2020 Widziałem takie malowane kafle ta farba jest mega mocna na pewno nie odpryśnie jeśli już to się wytrze tam gdzie dużo chodzi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts