wojtek64 30.04.2020 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2020 Co sądzicie o panelach Sunport? Z tego co czytałem to dzięki tej technologii mwt są bardziej wydajne. Mają też długą gwarancję ze ta wydajnosc nie spadnie i po 30 latach dalej ma być 80%. Zastanawiam się nad ich montażem. Ma ktoś u siebie? Jakieś opinie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MariuszPol 30.04.2020 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2020 Ja mam Sunporty, długo się zastanawiałem co wybrać, z jakiej firmy, jaki sprzęt no i wziąłem właśnie te z MWT. Przekonało mnie miedzy innymi kilka kwestii. Raz ze zwiekszona wydajność, dwa dobrze wyglądają, a nie chciałem szpecić sobie dachu, trzy długa gwarancja. Jak coś nie wiesz to pytaj albo pisz na priv to podseślę Ci foto moich paneli i wykresy jak sie sprawuje instalacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek64 05.05.2020 07:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2020 No właśnie te kwestie też mnie zainteresowały. Piszę na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafamat 06.05.2020 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2020 Sunporty to bardzo dobre panele, mają ubezpieczenie Lloydsa a to już o czymś świadczy. No i warto je brać ze względu na MWT bo to wiekszą wydajność i lepsza wytrzymałość bo nie ma tych wszystkich lutów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek_kuski 14.05.2020 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2020 Chętnie dowiem się wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MariuszPol 18.05.2020 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 Chętnie dowiem się wiecej Pytaj o co chcesz to odpowiem ze swojego doswiadczenia od siebie dodam, że przez dlugi czas działają bardzo sprawnie, z tego co pamiętam to jest to 82% wydajności początkowej po 30 latach. Inna istotna rzecz to to że produkują prąd przy bardzo małym promieniowaniu tzn. bardzo szybko startują. Podórwnywałem wykresy do sąsiada (on ma tez czarne tyle ze z tymi pasami pionowymi, nie MWT) no i u mnie szybciej zaczyna sie produkcja. Nie wiem co Cie jeszcze ciekawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek64 19.05.2020 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2020 Pytaj o co chcesz to odpowiem ze swojego doswiadczenia od siebie dodam, że przez dlugi czas działają bardzo sprawnie, z tego co pamiętam to jest to 82% wydajności początkowej po 30 latach. Inna istotna rzecz to to że produkują prąd przy bardzo małym promieniowaniu tzn. bardzo szybko startują. Podórwnywałem wykresy do sąsiada (on ma tez czarne tyle ze z tymi pasami pionowymi, nie MWT) no i u mnie szybciej zaczyna sie produkcja. Nie wiem co Cie jeszcze ciekawi Tak pytajcie, Mariusz bardzo fajnie mi doradził. Ładna instalacja i dobre uzyski. Dzięki! A i jeszcze dziś na muratorze pojawiło się coś o MWT to wrzucam, moze komuś się przyda https://muratordom.pl/instalacje/fotowoltaika/panele-fotowoltaiczne-mwt-jak-zwiekszyc-wydajnosc-fotowoltaiki-aa-CpTM-j9Rf-HYy5.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts