kondi169 30.04.2020 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2020 Witam posiadam altanke 3x4m dach dwuspadzisty mały kont chcę położyć papę podkładową + wierzchnia termozgrzewalna czy 1 wartswę położyć pionowo po długości a drugą w poprzek poziomo? Papę podkładową wystarczy przybić na papiaki czy papiaki z podkładką? Jak to wygląda. Dziękuje za wskazówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 30.04.2020 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2020 Nic prostszegotylko przeczytać https://docplayer.pl/51702663-Instrukcja-ukladania-pap-zgrzewalnych-i-mocowanych-mechanicznie.htmlPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kondi169 05.05.2020 06:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2020 dziękuje za odpowiedź czyli do 20% równolegle powyżej prostopadle a mam pytanie o kalenice? Montować na niej blachę pod papę jak to wygląda? Oraz pytanie o wiatrownice boczne jak najtaniej wykończyć czy konieczne są metalowe wiatrownice. Dodam że jest to niewielka altanka na działce i nie chcę dużo inwestować. Dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts