XeNeX 04.05.2020 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2020 Czesc, Gdzie najlepiej umieścić przyłącza do pralki przy takim ustawieniu, aby byl do nich jakikolwiek dostęp? W projekcie od dewelopera jest za pralka, jednak nie wiem czy to najlepszy pomysł. Pozdrawiam i z gory dizekuje za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorotaMilewicz 04.05.2020 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2020 Ja mam pralkę w szafie i przyłącza także znajdują się za pralką. Jeśli byłyby z boku to niepotrzebnie zabierałyby miejsce. Trzeba by było wycinać szafkę, oczywiście jeśli chcesz mieć taki układ jak na zdjęciu. Przyłącza zajmują max 5 cm od ściany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawko123 04.05.2020 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2020 przyłącza za górna szufladą, a podłączenie wężami od dołu szafki, nic nie trzeba ciąć ani wycinać i dostęp łatwy-wystarczy wyjąc szufladę. takie szafki nie mają dołu, sa otwarte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts