Buhaj47 06.05.2020 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2020 Może to i proste pytanie, ale muszę wymienić ściankę boczną w kabinie prysznicowej i będę musiał połączyć jej profilem z profilem na ścianie - w obecnej ściance są połączne trzema śrubkami, czy najsensowniej uzyć wiertarko-wkrętarki i od razu je do siebie przykręcić, czy może najpierw wywiercić otwór i dopasować śrubę? Nie chcę, żeby śruba latała po dokręceniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gandw 07.05.2020 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2020 Hej, ja w podobnej sytuacji użyłem nierdzewnych blachowkrętow, kupiłem w zielonym markecie budowlanym. Krótkie a grube. Pamiętaj użyć nowego bita do nierdzewki. Jak coś to wrzuć zdjecia, może więcej rozjaśnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts