rhein 06.05.2020 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2020 Witam A jaka jest opinia o rekuperatorach Daikin? Czy to dobry wybór? Niezbyt wiele można o nich wyczytać na forum, w przeciwieństwie do klimatyzacji, które są polecane.W opisie na wielu stronach można przeczytać, że: ,, Idealne rozwiązanie do sklepów, restauracji i biur ,,. A czemu nie do domków jednorodzinnych?Np, taki Daikin VAM350FC z odzyskiem wilgoci, prezentuje się chyba korzystnie cenowo. Być może nie doczytałem wad swoim okiem laika... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bstach 06.05.2020 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2020 https://www.holtop.com/products/hrvs-ervs/ i inne tylko jeszcze bez loga "producenta" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rhein 07.05.2020 06:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2020 Jak mam rozumieć twój post? Że to chińczyk? To jak to się ma do tego, że ich klimatyzacje są polecane?Sam w pracy mam ich klimatyzację, która działa 5 lat w krajach tropikalnych bez żadnych problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts